top of page

Resultat av Skolinspektionens vårdnadshavarenkät

10 av 10

Ansvarig myndighet - Skolinspektionen

Förskoleenkäten är en del av en större granskning av förskolan. Resultaten ska bidra med att ge en inblick i hur vissa aspekter av förskolan uppfattas av föräldrar och även förskolepersonal. Både kommunala och fristående förskolor ingår i undersökningen. 

Vi på Förskolan Tärningen är mycket stolta över vårt resultat på enkätundersökningen. I undersökningen kallar Skolinspektionen vår förskola för Tärningens lekskola. 

Enkätundersökning Förskolan Tärningen

Vad säger föräldrarna om Förskolan Tärningen?

Föräldrar till 5-åring
Avatar 84

Vi är så glada och tacksamma att vår son får vara med er på Tärningen. Det pedagogiska tänket, engagemanget, omtanken om barnen, strukturen, välvårdade och underbara miljöer, hygientänket... Ja, vi tycker verkligen att det är så himla bra hos er! 

Avatar 104
Mamma till 4-åring
Avatar 102

Att låta min dotter gå på Tärningen är det bästa försprånget jag kan ge henne inför skolstarten. Som blivande lärare vet jag vad det innebär att inte vara förberedd inför start i skolan. Jag se hur inspirerad hon blir och vilka kunskaper mitt barn utvecklar och det värmer mitt hjärta så otroligt mycket.

Föräldrar till 4-åring 
Avatar 83

Vi är väldigt glada att vi hittade Tärningen. Eva Wessel är en mycket engagerad och skicklig pedagog, som på ett lekfullt sätt förbereder barnen inför förskoleklass. Vår son stortrivs!

Avatar 105
bottom of page